Aktiviteter

På Anders & Jag

Anders & Jag är så mycket mer än bara det vanliga restaurangbesöket.  Hos oss kan du arrangera möten, barnkalas och få hjälp med catering mm.  Läs mer om våra olika aktiviteter nedan.

Möten

med den senaste tekniken

Vi jobbar inte bara med god mat och upplevelser utan vi har även möjlighet till att arrangera möten och mindre konferenser.

Vår konferenslokal ligger i Märsta Centrum i direkt anslutning till matsalen och är perfekt om man vill ha ett lugnt möte kombinerat med lunch eller middag. Lokalen tar upp till 8 personer och är fullutrustad med den senaste tekniken som är väldigt enkel att koppla upp sig till.

Låter det intressant? Kontakta Anders Mattsson så hjälper han till att sätta upp bokningen, det går även bra att boka online.

Catering

för alla tillfällen

Har ni inte möjlighet att besöka någon av våra restauranger? Inga problem, oavsett era speciella catering önskemål så ser vi till att komma överens om ett upplägg som passar er. Vi kan leverera maten hem till dig, din arbetsplats eller där ni befinner er.

Kontakta oss med era önskemål så återkopplar vi snabbt och smidigt till dig!

Barnkalas

som är värda att minnas

Våra barnkalas som vi anordnar varje lördag och söndag mellan 12-16 för barn upp till 13 år är väldigt uppskattade av både barn och föräldrar.

Firandet pågår i ca 2 timmar och sker i karaoke/schlager rummet i Märsta. I paketet ingår det mat (välj mellan ostburgare, chicken nuggets, amerikansk pannkakor), läsk och glassbricka.

Pris: 149 kr/barn

För den ultimata upplevelsen kan vi även mot ett tillägg se till att ordna upphämtning med vår Hummer Limousine.

Vegetariska och veganska alternativ finns. Vi rekommenderar också att en förälder per sju barn bör närvara för att kalaset ska bli så lyckat som möjligt.

Karaoke

Uppfyll dina artistdrömmar

Kom och sjung dig hes med oss, vare sig om du är solo eller vill skapa den ultimata kvällen med vännerna, för möhippan, svensexan, eller bara att få chansen att sjunga på en scen ifred!

Här kan du välja mellan 80 000 karaokelåtar från singa.com, vi vågar nästintill garantera att just din favoritlåt finns med i listan!

Pris: 399 kr för 60 min & upp till 8 personer

För den ultimata upplevelsen kan vi även mot ett tillägg se till att ordna upphämtning med vår Hummer Limousine.